L’Hora del Vermut – Entrevista a Jordi Arrufat

Escuchad la entrevista  (en catalán) a nuestro compañero y ex-becario Icex en Argelia y Marruecos, realizada en Radio Tortosa el pasado 24 de febrero de 2011.

Dijous 24 de febrer 2011 vam entrevistar al jove politòleg tortosí Jordi Arrufat. Llicenciat en Ciències Polítiques u Màster en Comerç Internacional ha viscut a Madrid, París i el Marroc. El 2004 va obtenir una beca de l’Instituto Español de Comercio Exterior que li va permetre treballar durant un any a l’ambaixada espanyola a Algèria. Actualment és el responsable de l’oficina del ‘Patronat Catalunya-Món’ a les Terres de l’Ebre, on treballa en la promoció i internacionalització del nostre territori. Com a bon coneixedor de la política, la societat i la cultura dels països del nord d’Àfrica ens explicarà la seva visió sobre les revoltes que les darreres setmanes clamen llibertat en bona part de països àrabs.

Link al archivo de audio

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.